Ook dit jaar eindigen we het seizoen met een heuse fietstocht in eigen streek.  Na het fietsen gaan we samen ook nog iets eten. Zie hieronder het programma:

12u45: Verzamelen aan Sportcomplex De Pluimen (Pluimstraat 18, 8600 Diksmuide)
Ruime parkeergelegenheid voorzien.

13u00: Start fietstocht
Fietstocht van ongeveer 40 km in de ruime omgeving van Diksmuide met twee tussenstops. Op de eerste stop zal de vriendenkring trakteren met een drankje.

17u: Einde fietstocht
We komen rond 17u aan op dezelfde plaats waar we begonnen zijn. Er is voldoende tijd voorzien om te douchen, nog iets te drinken of om de fietsen thuis af te zetten.

18u30: Diner in de Rubens te Koksijde (Zeedijk 442, 8670 Koksijde)
Rond 18u30 kunnen we onze batterijen opnieuw opladen en ons wagen aan een tapasavond in de Rubens te Koksijde. Wanneer iedereen aanwezig is zal er 1 aperitief per persoon aangeboden worden door de vriendenkring.

De tapasavond loont zeker de moeite! De kostprijs van deze mooie avond bedraagt 35 euro per persoon. Let op! Dranken zijn niet inbegrepen in de menu.

Wenst u zich in te schrijven voor deze toffe namiddag/avond? Reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar secretaris@refswestkust.be.

Wil je enkel mee gaan fietsen? Of wil je enkel genieten van de tapasavond? Je kunt je ook afzonderlijk inschrijven voor één van de twee opties! Vergeet ook zeker niet je keuze van gerechten door te geven bij je inschrijving (indien van toepassing). Partners zijn uiteraard ook meer dan welkom!

Tot dan!