Koen Meersseman nieuw bestuurslid

Op onze statutaire vergadering van maandag 22 oktober jl. werd Koen Meersseman verkozen tot nieuw bestuurlid van Resfwestkust.be. Op dit moment zijn er 7 bestuurleden binnen onze Vriendenkring. Wie ze zijn en waar u ze kunt bereiken, kunt u lezen op onze bestuurspagina (of klikken binnen de blauwe balk bovenaan deze pagina).
Wie is Koen Meersseman?
Na 8 jaar in Duitsland te hebben gewoond kwam Koen in 1995 naar BelgiĆ«, waar hij als hobby koos voor judo en voetbal. Binnen de judo behaalde Koen de zwarte gordel en na enige tijd besloot hij “in het zwart” te blijven, dit als scheidsrechter.
Op dit ogenblik is Koen een beloftevolle jonge arbiter, dit in vierde provinciale.
Koen is ook nog actief student in Gent, waar hij grafische vormgeving studeert. Koen besloot binnen ons bestuur te komen, omdat hij vindt dat er een grote kooof is tussen ouder en jong. Hij wenst een aanspreekpunt te worden voor de jongere scheidsrechter en ook wat activiteiten te organiseren voor de jeugd (bowling, …)
Meteen kreeg Koen van ons bestuur een ware uitdaging. Hij wordt de nieuwe redacteur van ons maandelijks e-tijdschrift “Vriendschap”, die hij overneemt van onze secretaris Niek Pieters die zich nu vooral met de administratie zal bezighouden.
Wensen Koen veel succes binnen ons bestuur en danken hem voor zijn kandidatuur!

3 Reacties

 1. Olivier Gilis

  29/10/2007 op 00:09

  Koen gaat da goed doen, en trijmt nog ook! Veel succes!

 2. Bart Teerlynck

  29/10/2007 op 22:32

  Koen,

  Blij je aan ‘boord’ te hebben.

  Bart Teerlynck

 3. VANHOOREN Eric

  12/11/2007 op 17:45

  Koen,
  Proficiat met uw opname in het bestuur en met de taak die U toevertrouwd krijgt. We kijken uit naar het volgende e-tijdschrift.
  Succes toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram