Ontslag Sören Vandermeulen

Net voor het einde van het voetbalseizoen kregen we een dankbrief van Sören Vandermeulen, die zijn ontslag als scheidsrechter heeft ingediend.

Geachte,
Bij deze meld ik u dat ik net een ontslagbrief heb toegestuurd naar de bondszetel in West-Vlaanderen. Het was voor mij een fijne tijd. Ik heb vooral veel bijgeleerd over voetbal en het zijn van scheidsrechter.
Ik heb altijd geprobeerd om mijn functie als ref op een goede manier uit te voeren, maar de reden waarom ik mijn ontslag heb gegeven is omdat ik het niet meer zie zitten om na mijn blessure te herstarten als scheidsrechter.
De collega’s en vooral de Vriendenkring hebben mij echt goed geholpen om zoveel mogelijk te leren. Daar wil ik jullie echt voor danken.
Ik heb er ook veel vrienden bij, die ik leerde kennen via de vriendenkring. Er zullen enkelen teleurgesteld zijn in mij, maar ik hoop dat jullie mijn keuze begrijpen en er niemand mij de rug toekeert.
Ik zal de Vriendenkring altijd blijven herinneren voor de toffe vergaderingen, de trainingen en natuurlijk niet te vergeten de Leffe’s.
Nog eens vriendelijke dank en hopelijk kom ik jullie nog eens tegen!
Vandermeulen Sören.

Een jammerlijke beslissing van onze Sören, maar respect voor zijn drastische keuze. Bedankt voor de mooie brief aan Refswestkust. Nog een overtuigend telefoontje van onze voorzitter Bart om langdurig verlof te nemen ipv ontslag haalde helaas niet veel uit. Namens Resfwestkust danken we Sören voor de mooie en toffe tijd samen. Alltijd van harte welkom in onze Vriendenkring!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

5 Reacties

 1. glenn vercruysse

  24/05/2010 op 07:38

  spijtig soren moja we gon mekaar nog wel horen eh 🙂

 2. Ik versta je keuze soren mo toch blijf ik het jammer vinden!

  grts Kurt

 3. martial clabau

  25/05/2010 op 11:27

  Sören,

  Het is natuurlijk een moeilijke en moedige beslissing geweest, maar het is spijtig dat je nu al de arbitrage vaarwel zegt. We hebben toffe momenten gekend en hopen je nog wel eens te zien in de vriendenkring of op het veld. Het ga je goed, Sören.

  Groetjes, Martial.

 4. Scoren,

  een spijtig beslissing,veraasend des te meer.
  hopelijk zien we toch tocvh nog eens op een van de maandelijkse vergaderingen.

 5. coulier luc

  01/06/2010 op 20:06

  Scoren,

  spijtig beslissing,we zullen elkaar mog tegen komen hou je goed
  groetjes luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram