Maand: september 2014

Ledenvergadering op 29/09

Zoals u al eerder kon lezen op onze website hebben we op maandag 29 september onze eerste echte ledenvergadering in De Kroon (Esen) om 20u. Er zijn drie redenen waarom u zeker zou moeten komen.

Reden 1

Onze eerste vergadering is traditiegetrouw onze statutaire vergadering. Dit houdt in dat er info wordt gegeven over de vriendenkring, het bestuur, de financiële zaken.

Daarnaast wordt er iedere vergadering gezorgd voor een boeiende gastspreker. Ditmaal komt niemand minder dan onze PSC- voorzitter Luc Matthys ons een bezoek brengen. Hij zal ons een boeiend uiteenzetting geven over het WK in Amerika, waar hij 20 jaar geleden aanwezig was als assistent. Dit belooft dus zeer boeiend te worden.Luc Matthys

Reden 2

Voor de mensen die hun scheidsrechterskaart niet konden afhalen op de provinciale vergadering biedt de vriendenkring op de ledenvergadering een unieke kans. Je kan deze afhalen maar daarvoor moet je wel binnen de volgende twee voorwaarden vallen:

  • 1. Aanwezig zijn op de vergadering
  • 2. Lidgeld moet betaald zijn

Stuur zo snel mogelijk een mail indien je nog niet in het bezit bent van u scheidsrechterskaart, zo kunnen onze PSC-leden deze voor u meebrengen.

Reden 3

U kan bij Secretaris Robin terecht om uw terugbetalingsformulier in orde te laten brengen of terug te krijgen. Zo kunt een deel van uw lidgeld recupereren via uw mutualiteit.

U ziet het, opnieuw een mooi programma.
We verwachten u zo talrijk mogelijk.
Tot dan

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Goed en minder goed nieuws bij familie Degraeve

Vandaag viel er goed en minder goed nieuws te rapen bij de familie Degraeve. Carl, die oorspronkelijk niet van plan was om de cursus kandidaat-scheidsrechter te volgen, vlagde vorige weekend al zijn eerste match in derde provinciale. Eerder dit jaar besliste hij zich kandidaat te stellen als SAR, een combinatie tussen scheidsrechter en assistent dus. Na een goede coaching een tijdje geleden, mocht hij dus dit weekend als assistent in derde provinciale aan de slag, waar de wedstrijd tussen WS Lauwe en KSK Beveren-Leie voor hem op het programma stond. Carl die bijgestaan werd door REF Lameire en ASS1 Vandenborre, genoot en deed een goede wedstrijd die zonder problemen eindigde in een 5-1 stand. Deze wedstrijd (en blijkbaar ook de derde time) doen Carl, naar eigen zeggen, uitkijken naar meer. We wensen hem alvast heel veel succes bij zijn misschien wel nieuwe ‘roeping’ als assistent. Doe zo voort!

Minder goed nieuws kwam er echter van zijn zoon Nordin. Deze liep vandaag tijdens een verkeerd manoeuvre, bij opstellen van de muur tijdens het voetballen, een barstje op in een van zijn handbeentjes. Nordin is enkele weken buiten strijd, maar we wensen hem alvast een spoedige revalidatie toe.Nrdin

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Quiz Luc Matthys

Op vrijdagavond 26 september vindt opnieuw de jaarlijkse spelregel – en sportquiz plaats. Dit wordt ondertussen al voor de 8ste keer georganiseerd door vriendenkring Tielt. Plaats van afspraak is Club77 in Schuiverskapelle.

Ouiz LM

Net zoals vorig jaar zal er gespeeld worden met ploegen van 3 deelnemers. Naast spelregels komen vele sportvragen aan bod, 2014 was uiteraard een ‘vragenrijk’ sportjaar met het WK Voetbal. Hebt u zin om mee te quizzen en de eer van onze vriendenkring te verdedigen, schrijf u dan zeker in via onze website (via aankomende evenementen)  of secretaris Robin.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

La terasse

Pronostiek 1 beschikbaar!

Allicht las u het al in ons boekje Vriendschap of misschien door de drukke PAV ook niet… De top drie van de pronostiek van vorig jaar is gekend, we wensen hierbij Martial (1ste), Albert (2de) en Dave (3de) te feliciteren. Zij worden komende ledenvergadering ‘in de bloemetjes’ gezet.

Nu het doek dus gevallen is over het vorige seizoen, start vanaf vandaag een nieuw. De regels zijn dezelfde, al kunnen we een kleine wijziging noteren in het reglement, in plaats van 10 edities zullen er dit jaar maar zes verschijnen (analoog met het verminderd aantal ledenvergaderingen). We wensen alvast iedereen veel succes toe bij de start van het nieuwe seizoen.

De pronostiek kunt u hier terugvinden, mail deze voor vrijdag 12/09 (14u00) naar pronostiek@refswestkust.be

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

PAV 2014: Vriendschap + Ice Bucket Challenge

Nu de rust na (de toch wel schitterende editie van) de PAV is teruggekeerd, willen we u een paar zaken niet onthouden. Vele leden konden jammer genoeg geen exemplaar van Vriendschap bemachtigen. Daarom wordt deze online gepubliceerd en kan u deze hier online terugvinden. Indien u nog een papieren exemplaar wenst, kan u deze verkrijgen door een reactie te plaatsen op dit bericht. Op de volgende ledenvergadering zal deze u worden geleverd. Verder willen we u ook het filmpje in verband met de Ice Bucket Challenge niet onthouden. Klik hier om de hilarische beelden te herbekijken. Indien u later nog eens rustig wil nagenieten van beide kan u terecht bij de pagina activiteiten.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

 

Facebook
Instagram