Maand: november 2014

Ledenvergadering op 01/12

Zoals u al eerder kon lezen op onze website hebben we op maandag 01 december onze tweede ledenvergadering in De Kroon (Esen) om 20u. Er zijn twee redenen waarom u zeker zou moeten komen.

Reden 1

Iedere vergadering wordt er gezorgd voor een boeiende gastspreker. Ook ditmaal werd gezocht voor een topper van formaat. We krijgen bezoek van Bart Vandeweghe, al jarenlang een top-assistent in 1ste nationale . Hij zal ons een boeiende uiteenzetting geven over zijn carrière doorspekt met mooie anekdotes. Zeker de moeite dus!

Reden 2

U steunde opnieuw massaal onze Vriendenkring, waarvoor dank! Komende maandag worden de verse worsten “gedraaid” en ‘s avonds delen we ze graag uit tijdens onze ledenvergadering in De Kroon te Esen! Be there, want dat is de enige manier om aan uw verse worsten/ gehakt te geraken. Kunt u echter niet aanwezig zijn, zoek dan graag zelf een alternatief, of laat ze door iemand meebrengen…

Tot maandag!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Kapsalon Patsy

 

Uitslagen pronostiek zijn er!

Onze pronostiekmaster houdt er duidelijk van om de spanning erin te houden, maar de uitslagen van prono 1 en 2 zijn binnen. De eerste pronostiek (beste prono van 1a en 1b) werd gewonnen door Cedric Bulcke, hij haalde een score van maar liefst 13 punten. Theo B. en Niek Pieters werden respectievelijk 2de en 3de. Pronostiek twee kende een nieuwe top-3. Pieter Vanmassenhove haalde met 11 punten de overwinning, gevolgd door Sam D. en Yorben C. Proficiat aan de winnaars, zij worden volgende vergadering uitgenodigd om hun welverdiende prijs te komen ophalen. Voor het tussentijdse klassement verwijzen wij u graag door naar onderstaande link.

Uitslag prono 1
Uitslag prono 2
Tussentijdse stand na twee speeldagen

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Rama Veurne

’t Spook van de nopera

Een tweetal weken geleden trokken een tiental leden van onze vriendenkring en hun partners naar het toneel in Beauvoorde. We waren er op uitnodiging van Mietje Coulier, die tijdens het stuk een mooie rol vervulde. Mietje speelde met veel inlevingsvermogen en kon ons dan ook meerdere malen aan het lachen brengen. Na het stuk vertrouwde ze me toe dat ze zeer blij was met de grote aanwezigheid vanuit onze vriendenkring, en wil bij deze dan ook iedereen hartelijk bedanken.

tspook

’t Spook van de nopera was de naam komedie zeker en vast waardig, we kregen een schitterend en grappig verhaal doorspekt met ons sappig West-Vlaams. Het hele verhaal vertellen zou te moeilijk zijn, maar wie er bij wil zijn en Mietje nog aan het werk zien, kan dit nog driemaal op 16 november, 21 november en 22 november.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

Tuinmachines

Rode Duivels: schrijf je nu in!

Volgende week zal de Rode Duivelsgekte opnieuw toeslaan. Ze spelen namelijk tegen Ijsland en Wales. Graag had ik ten laaste tegen 9 en 12 november geweten wie er allemaal meegaat, zo kan ik opnieuw vervoer richting Brussel regelen. Schrijf u hier in en geef duidelijk aan welke match je meegaat. Op 10 en 13 november zal extra praktische informatie worden vrijgegeven, dit zal opnieuw via de website op deze pagina te raadplegen zijn. Tot dan!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

KBC Verzekeringen De Panne

Pronostiek 2

Tijdens de bowling afgelopen vrijdag werd pronostiek 2 uitgedeeld. Voor mensen die dus niet aanwezig konden zijn of hem niet hebben ingevuld, hier kunt u deze terugvinden. Stuur deze door naar onze pronostiekmaster tegen 07 november om 12u op pronostiek@refswestkust.be. Alvast veel succes bij het gokken.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

‘t Frietje Koksijde

Facebook
Instagram