En of REFSWESTKUST duivels was. Met maar liefst 12 man zakten we vanuit Nieuwpoort af naar de hoofdstad om onze Duivels aan te moedigen. De ene al wat roder en duivelser dan de ander maar iedereen superenthousiast. Door het vlotte verkeer en de VIP parkeerplaatsen van Bart waren we ruim op tijd om de sfeer in en uit het kolkende Koning Boudewijnstadion op te snuiven. Vol verwachting op het eerste fluitsignaal en wat ging komen.

De wedstrijd kon jammergenoeg niet slechter beginnen toen ex-Club speler Peresic de bal na 5 minuten zonder aarzelen tegen de touwen schoot, even slikken toch. Wat toen volgde was 85 minuten eenrichtingsvoetbal, jammergenoeg kon er maar één keer meer worden gescoord. Een wereldgoal van Gillet op slag van rust (jammergenoeg door sommige dorstige refswestkusters gemist) zette de bordjes gelijk.

Na afloop was iedereen het er over eens, er zat veeel meer in voor onze duivels. Maar we beleefden opnieuw een schitterende avond met zijn allen, onze kleine vriendenkring leeft!

Enkele dagen na het gelijkspel is het al tijd om vooruit te kijken. Op 16 oktober spelen de Rode Duivels hun vierde kwalificatiewedstrijd tegen Schotland. En opnieuw willen we erbij zijn. We hopen op evenveel respons als tegen Kroatie, hopelijk zelfs meer.

Iedereen kreeg onderstaande info in zijn mailbox:

“Wil u de match tegen Schotland bijwonen…? Volg dan deze stappen.

A) Maak een scan van je NIEUWE scheidsrechterskaart en stuur deze naar robin_lefever@msn.com

OF

B) Geef je NIEUWE scheidsrechterskaart af op de komende ledenvergadering (ma 17.09) aan voorzitter Bart

Opgelet: Door de grote aanvraag van vrijkaarten ben ik genoodzaakt om de inschrijvingen stop te zetten op DINSDAG 18 september . Wees er dus snel bij!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN