1 juli is officieel de startdatum van een nieuw voetbalseizoen. Gisteren startte dus het voetbalseizoen 2010-2011. Wij als scheidsrechters zijn er nochtans al een tijdje mee bezig. We hebben immers in mei al onze vragenlijst ingevuld, en bijna iedereen deed dat spontaan. Enkel onze vrouwlijke scheidsrechtster Tina Tyteca is nog wat nalatig, maar voor de rest zijn al onze leden in orde. Waarvoor dank !
We zitten momenteel volop in de kwartfinales van het WK, en de altijd-terugkerende discussies over de arbitrage hebben we intussen al gehad en zullen er zeker nog komen tijdens de halve finales en de finale. Met z’n allen duimen we voor onze Belgische ref Frank De Bleeckere, dat hij toch één van de laatste vier macthen mag fluiten. Wellicht hangt veel af van de resultaten van onze oranje noorderburen. Voor velen onder ons is de eerste actieve match van het seizoen nog ver weg, maar vanaf 24 juli houdt u best uw e-kickoff nauwlettend in de gaten. Wenst u verlof in de zomerperiode, vraag ze dan aan via de gebruikelijke methode (e-kickoff).
Tot slot wensen we al onze leden een schitterend seizoen 2010 – 2011 toe met tal van mooie aanduidingen en zonder blessureleed.
En vergeet dit voetbalseizoen vooral deze website niet in de gaten te houden, want vanaf vandaag zijn we terug met wekelijks interessante nieuwtjes over onze Refswestkust-Vriendenkring en de arbitrage in het algemeen. Hebt u nog opmerkingen of andere suggesties, aarzel dan niet om mij te contacteren. Veel plezier en ik hoop alvast op evenveel of zelfs meer bezoekers als vorig seizoen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: