Op zondag 3 maart, vandaag precies twee weken geleden, overleed Luc Verbrugghe onverwacht tijdens een vakantie in Cuba. Een strandloop werd hem helaas fataal.
Omdat het vrijgeven en overbrengen van het lichaam op zich liet wachten, mochten we pas vandaag wij het overlijdensbericht ontvangen.
Luc Verbrugghe was jarenlang PSC-opleider en verantwoordelijke voor de assistent-scheidsrechters in West-Vlaanderen. Sinds enkele jaren was hij opnieuw jeugdscheidsrechter. Vorig weekend werd via e-kickoff opgeroepen om een minuut stilte alvorens de wedstrijd aan te vangen.
De uitvaartplechtigheid heeft plaats volgende zaterdag 23 maart te Izegem. Meer informatie in onderstaand rouwbericht.
Langs deze weg bieden wij de getroffen familie onze innige deelneming aan, en steun hen hen in de moeilijk periode.
Rouwbericht Luc Verbrugghe

Deze week vernamen we met grote verslagenheid ook het overlijden van Martial Bulckaert. Jarenlang het boegbeeld, bestuurder en ploegafgevaardigde van het eerste elftal van de BS Poperinge. Scheidsrechters en assistenten die ooit bij BS Poperinge een match mochten leiden, kenden hem zeker en vast van de ontvangst voor de wedstrijd.
Martial is slechts 58 jaar geworden…
Langs deze weg bieden wij aan zijn echtgenote Carine, zijn dochter Stefanie, haar vriend en kinderen onze deelneming aan.