Challenge accepted!

Zoals jullie reeds gezien hebben, heeft de Oostendse vriendenkring ons en alle andere vriendenkringen uitgedaagd.

Welke uitdagingen zijn er?

  1. De som van alle activiteiten van de leden (lopen of wandelen) van je scheidsrechtersvereniging moet minimum 400 kilometer zijn.
  2. Minimum de helft van deze 400 kilometer moet gedaan worden in activiteiten met minimum 2 leden samen (maximum 4) van je scheidsrechtersvereniging.
  3. Binnen deze 400 kilometer moeten er ook 4 scheidsrechters zijn die individueel 50 kilometer lopen of wandelen met al hun activiteiten samen.

Wij gaan ons niet laten kennen en aanvaarden deze uitdaging. Daarom een oproep aan al onze leden. Wil je meehelpen om deze uitdagingen te voltooien? Laat het dan hieronder weten! Vermeld ook of je liever alleen of in een groep wil lopen/ wandelen. Alle hulp is welkom!

Hoe zien wij het?

Wij zouden het liefst zoveel mogelijk leden van onze vriendenkring aan het wandelen/ lopen krijgen. Nadat mensen zich opgegeven hebben om alleen te lopen/ wandelen zullen wij vragen om elke loop- en/ of wandelsessie door te geven aan Nordin en/ of Vedran. Mensen die zich opgeven om in groep te lopen/ wandelen zullen een schema krijgen met daarop dagen en tijdstippen waarop de groep samen kan gaan sporten.

Wat valt er te winnen?

Er vallen geen prijzen te winnen, wel punten en (eeuwige) roem. We kunnen 10 punten verdienen per uitdaging (400KM, 200KM of 50KM). Onze vriendenkring krijgt 50 punten als we de challenges tot een goed einde brengen. Het klassement zal je steeds kunnen bekijken op de website van KVSOO (www.kvsoo.be).

Waarom zou ik deelnemen?

Door de huidige crisis in de sportsector en ook in het algemeen is dit de enige kans die we hebben om nog eens samen iets te doen met de vriendenkring (weliswaar in kleine groepjes).

Hoe deelnemen?

Reageer op het bericht en vermeld of je alleen wil lopen/ wandelen of in groep.

Wij gaan ons niet laten kennen en aanvaarden deze uitdaging. Daarom een oproep aan al onze leden. Wil je meehelpen om deze uitdagingen te voltooien? Laat het dan hieronder of op de facebookpagina weten! We hopen op veel respons en zullen proberen om als bestuur het goeie voorbeeld te geven.

Voor vragen mag je altijd iemand van het bestuur contacteren!

3 reacties

  1. Ik loop graag mee!

  2. Doe mee, loop alleen en heb vandaag 4.5 km gelopen

  3. Graulus Roland

    28/02/2021 op 12:43

    Vandaag 28/02 opnieuw 4,5 km gelopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram