Daniel Knockaert bowlt zich naar de overwinning!

Vorige week, op Halloween avond, trok onze vriendenkring naar jaarlijkse gewoonte naar de Bowl Inn.  Opnieuw werd het een schitterende en gezellig avond.

Een aperitief ging een heerlijke grillmaaltijd vooraf. De talrijke soorten vlees werden gesmaakt zeker met de bijhorende wijnen. Na het dessert kwam het hoogtepunt van de avond, het bowlen.

De 17 deelnemers werden vooraf door onschuldige handen getrokken en verdeeld over drie poules om uit te maken wie mocht strijden om de overwinning. Albert, Daniel K, Thomas, Robin, Bart en Nicole (als enige vrouw, proficiat hiervoor!) vulden de finalepoule in. Onze kampioen van vorig jaar Theo miste blijkbaar zo hard zijn vrouwtje dat hij verrassend in de laatste poule terechtkwam.

20131101_000349

Het werd een spannende finale met vooral Albert en Daniel K. in de hoofdrol. Het ging hard tegen hard, maar uiteindelijk won Daniel K met amper 15 punten verschil van Albert, 150-135 was de eindstand. Robin vervolledigde de top-3. Het was dus onze penningmeester die de hoofdvogel afschoot en met de hoofdprijs naar huis mocht gaan. Sam was de pechvogel van de avond maar werd toch ook rijkelijk beloond voor zijn poging. Proficiat aan beiden!

Foto’s kunnen bij activiteiten teruggevonden worden. U leest het, opnieuw een schitterende editie, die hopelijk ook volgend jaar een vervolg krijgt.
WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Topcars Koksijde

1 Reactie

  1. Hallo Daniel,

    Proficiat met de overwinning. Je hebt je krachten beter ingedeeld dan de poule winnaars Albert en ikke. Maar ik heb toch de beker met de meeste “STRIKES” kunnen wegkapen 🙂

    Een geslaagde en gezellige avond. Dank voor de organisatie Robin !

    Vz.Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram