Danny Declerck een groot kampioen

Elke woensdagavond trainen we. Het hele jaar door, door weer en wind, en daar zit weinig tot geen sleet op. Eveneens een lange traditie is dat we elke week 2€ opzij leggen om ergens in februari eens goed te gaan eten bij één van onze vrijgevige sponsors. Vorige zaterdagavond was het weer zover. Ieder lid die minimum één keer kwam trainen afgelopen jaar werd uitgenodigd. Met een kleine maar leuke bende genoten we van een culinair Valentijnsmenu all-in bij onze sponsor Normandie.

Op dit gezellige moment wordt ook sinds een drietal jaren de wisselbeker “Pol Remy” uitgereikt, voor wie de meeste trainingen op zijn naam schreef in het afgelopen jaar. Dit jaar werd Danny Declerck de absolute winnaar met maar liefst 45 trainingen! Een ongezien record! Proficiat Danny en op deze basis heb je zeker en vast je promotie naar “klimmen en dalen” meer dan verdiend!

Nog enkele leuke weetjes over de training:

 • Het afgelopen jaar waren er 49 wekelijkse trainingen. Slechts 3 trainingen dienden wegens het extreme weer te worden afgelast. Wetende dat Danny 45 trainingen van de 49 aanwezig was, was hij dus 91,84% present.
 • 28 verschillende leden namen afgelopen jaar deel aan één of meerdere trainingen.
 • De wisselbeker “Pol Remy” werd voor de 3e keer uitgereikt. De vorige winnaars waren voorzitter Bart (2014) en Robin (2015).
 • Onze trainer Luc was 43 trainingen aanwezig. Nummer drie werd Robin met 35 trainingen. Vier en vijf werden Pieter en Niek met respectievelijk 34 en 32 trainingen.
 • Het potje staat nu terug op 0€ en wordt vanaf woensdag 17 februari opnieuw gevuld. Wij niet aanwezig kon zijn op het etentje, ziet zijn geld verder sparen of kan zijn geld krijgen (indien gewenst).
 • Het etentje wordt integraal betaald door de leden zelf. De kassa van de Vriendenkring komt niet tussen.

Jullie zien het, de wekelijkse training is een feest. Een uurtje goed trainen, en dan in onze kantine gezellig napraten met veel leute! Be there, elke woensdagavond op het Veurnse Sportpark! Iedereen van harte welkom!

(tekst Niek)

Wij danken volgende sponsor voor de jaarlijkse steun:

De Normandie Koksijde

1 Reactie

 1. Voorzitter

  21/02/2016 op 07:34

  Proficiat DD ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram