De meesten onder ons weten dat Cecile en Marcel van Digue Hotel te Koksijde eind september definitief de deuren van hun hotel en tearoom sluiten. Omdat alle scheidsrechters al sinds jaar en dag meer dan welkom zijn in hun zaak bezochten een delegatie van ons bestuur en PSC-opleiders op vrijdag 11 juli nog voor een laatste keer Marcel en Cecile. Uit dank voor de jarenlange gastvrijheid zetten we Cecile en Marcel op een passende wijze in de bloemetjes.
Van de gelegenheid werd eveneens gebruik gemaakt om Dirk Vanhoutte erevoorzitter van onze Vriendenkring te maken. Dirk was jarenlang onze Resfwestkust-voorzitter, tot hij vorig jaar de fakkel aan Bart Teerlynck doorgaf. Het bestuur vond het een hele eer om Dirk tot erevoorzitter te “kronen” bij Cecile en Marcel. Ook Maurits Blomme werd op dezelfde avond benoemt tot erelid van onze Vriendenkring, dit uit dank voor zijn jarenlange inzet ten gunste van de arbitrage en onze Vriendenkring in het bijzonder.
Op heden telt onze bloeiende Vriendenkring vier ereleden. Guido Hoste en Dirk Vanhoutte zijn erevoorzitter, Luc Vercooren is eresecretaris en Maurits Blomme is erelid.
Dirk Vanhoutte benoemd tot erevoorzitter