Vrijdag 29 oktober was het opnieuw tijd voor een gezellig samenzijn. Zoals steeds werd er eerst geklonken en gedronken met alle aanwezigen. Na de lekkere steengrill gingen we in 3 poules van start om te bepalen wie zich dit jaar tot kampioen mocht kronen. Ook dit jaar bedacht Nordin een nieuwe formule: 3 groepen streden tijdens het eerste spelletje om de 1ste prijs. Na het 2de spelletje werden alle punten opgeteld en zo kwamen we te weten of topfavoriet Dries Vandenberghe zichzelf zou opvolgen. Ook aan de dames werd gedacht, de best scorende dame versierde een mooie waardebon van kledingzaak Marie-L te Houthulst.

Dat het ook dit jaar spannend zou worden, kwamen we al meteen te weten in de openingsfase. Na de eerste 10 worpen werd een 1ste ranking gemaakt. Hierin waren Vedran, Luc en Franky de uiteindelijke winnaars. Zo was het vol spanning uitkijken naar de eindscore maar al snel bleek dat er geen maat stond op Franky Deprez die uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal ging. Ook bij de vrouwen was het razend spannend: een sportieve maar mooie strijd tussen Kyra en Julie werd uiteindelijk in het voordeel van Julie beslecht, al scheelde het maar een haar.

Al was de opkomst dit jaar matig, toch hebben de aanwezigen zich kostelijk geamuseerd. Onze huisfotograaf kon ook niet ontbreken en nam enkele foto’s van de winnaars

.