Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen heeft beslist om tijdens de periode van 7 februari 2014 tot en met 12 februari 2014 over te gaan tot een algemene afgelasting van volgende wedstrijden :

-Reserven en Jeugd
-Bedrijfsvoetbal
-G-voetbal
-Nieuwsblad Cecemel Cup

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van vrijdag 7 tot en met donderdag 13/2/2014 :

– Pro League: geen afgelastingen tot nader bericht.

– Afdelingen 2 Nat., 3 Nat. en Bevorderingen: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften/reserven en nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

-BeNe League en Dames Nationale : algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN