Zoals uw wellicht opmerkt in onze activieitenkalender is er in de maand december geen vergadering voorzien. De vergadering van december werd vervangen door het schitterende sinterklaasfeest, die we mochten meemaken op vrijdag 30 november. Iedere aanwezige was ervan overtuigd dat het een prachtig feest werd, ondanks de zeer geringe opkomst.
De aanwezigen werden, in afwachting van de komst van Sint en Piet, getrakteerd op boterkoeken en chocolademelk of koffie. Nadat Sinterklaas en Pieterknecht vertrokken waren, werd een gezellige avond verdergezet met traktaten door de Vriendenkring. Binnenkort verschijnen de vele foto’s van deze prachtige avond op onze website.

De volgende voorziene activiteit is er alweer één om u tegen te zeggen. Na het overweldigende succes van vorig jaar komen we opnieuw samen in zaal ’t oud Schooltje te Koksijde voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, dit op vrijdag 4 januari 2008. In Vriendschap (die rond Kerstmis verschijnt) vindt u alle praktische informatie en de inschrijfstrook.
We hopen er u en uw partner te mogen begroeten om te toasten op 2008 !

Onze volledige resterende activiteitenkalender ziet er als volgt uit:

Elke woensdag om 19 uur: wekelijkse trainingen op Sportpark te Veurne
Vrijdag 4 januari 2008: nieuwjaarsreceptie te Koksijde
Maandag 18 februari 2008: vergadering Esen
Zaterdag 1 maart 2008: 29ste Nacht West-Vlaamse Referee met gastvedetten Frank Valentino & Eddy Wally
Maandag 17 maart 2008: vergadering Veurne
Maandag 21 april 2008: Vergadering Esen
Zaterdag 17 mei 2008: Eindeseizoen met Gistel (organisatie Veurne)