Op vrijdag 25 september 2009 zijn we alweer toe aan de 5de (jubileum)editie van de inmiddels traditionele Spelregelwedstrijd ‘Wisselbeker Luc Matthys’. Een niet te missen afspraak voor de West-Vlaamse vriendenkringen, want deze quiz geniet de volle steun van ons P.S.C.!
De Nederlandse ‘broeders’ van Vriendenkring Tielt zakken weer zoals elk jaar af naar Vlaanderen om alles in goede banen te leiden.
Ook Refswestkust doet mee met minimum één team van 3 personen (meerdere ploegen per vriendenkring mag natuurlijk ook). Het wordt zoals gewoonlijk een spannende én leerrijke avond. De organiserende Vriendenkring Tielt begint eraan om 19.30u. stipt in Club 77, Henri D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (zelfde locatie als vorig jaar).
Wie wordt de opvolger van Brugge (teamwinst) en Yves Muyle (individuele winnaar), that’s the question? Hopelijk Refswestkust.be, nu we het toch gewoon zijn van kampioen te worden…
Interesse om Refswestkust te vertegenwoordigen in minimum één van onze teams? Schrijf u in voor 20 september bij secretaris Niek Pieters.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
't Valentientje