Jan Merlevede plotseling overleden

Jan MerlevedeDeze morgen werden we op de hoogte gesteld van het plotselinge overlijden van Dhr. Jan Merlevede, trainer van het fanionelftal van KVV Coxyde. Enkele jaren geleden was Jan nog gastspreker op een maandelijkse vergadering van onze Vriendenkring. Refswestkust is vreselijk geschokt door dit alweer droevige nieuws.
Aan de club KVV Coxyde zullen namens onze Vriendenkring rouwbetuigingen gestuurd worden. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode. Meer info vindt u op www.kvvc.be

5 reacties

 1. Vreselijk nieuws alweer! gisteren nog stond ik op het veld in lauwe voor de wedstrijd tegen koksijde, altijd vriendelijk! jan rust in vrede!
  sterkte aan familie ,vrienden en gans de koksijdse voetbalclub!

 2. vercruysse jean pierre

  05/04/2009 op 16:39

  Jan het ga je goed hier ergens in het hiernamaals , een toffe en vriendelijke trainer is ons ontnomen .
  Bij deze mijn blijken van innige deelneming aan de famillie spelers bestuur en supporters van kvvc.koksijde

 3. FAMILE GESQUIERE

  06/04/2009 op 07:47

  vanwege een ex-speler van v.v. kortemark: Ik heb woensdag Jan nog gesproken en hij was zoals altijd geinteresseerd in mijn voetbaltoekomst!Ann en zoontjes ,onze steun en troost moge jullie steunen om dit verlies te verwerken!

 4. martial clabau

  06/04/2009 op 11:36

  Beste An en familie,

  Zaterdagavond zaten we samen nog op de tribune te genieten van de wedstrijd Diksmuide-Tamines. Jan was al bezig met de voorbereiding voor de wedstrijd binnen enkele weken, dit tegen Tamines. Het heeft jammer genoeg niet mogen zijn, maar we duimen met z’n allen dat kvvc Koksijde de titel behaald. Jan, ik hou goede herinneringen over van u, een toffe en aangename trainer is niet meer.
  Bij deze veel sterkte voor An, kinderen en familie, bestuur, spelers en supporters van kvvc Koksijde.

  Assistent-scheidsrechter, Martial Clabau.

 5. jacques tavernier

  08/04/2009 op 17:06

  Vanwege de ex-voorzitter van KEG Gistel, waar Jan verschillende jaren een voorbeeld-fanionspeler was. Jan heeft destijds verscheidene lucratieve voorstellen afgewezen om het trainersschap te leren van de toenmalige toptrainer Robert Deurwaerder in KEG Gistel.
  En hij heeft het ook met brio uitgevoerd.
  Ik hou zeer aangename en goede herinneringen over aan Jan , die jonge spelers, als geen ander, in het eerste elftal begeleidde. Eén van deze spelers is Karel Tanghe , die hem steeds gevolgd heeft en momenteel in zijn elftal speelt . Jammer dat zulke talentvolle en sociaal geengageerde mensen ons zo vroeg verlaten.
  Aan zij echtgenote Ann en zijn zoontjes veel sterkte toegewenst, vanwege

  Jacques Tavernier
  ex-voorzitter K.E.G. Gistel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram