Op zaterdag 11 september namen we met Refswestkust deel aan de eerste vrijetijdsmarkt te Koksijde. Als erkende vereniging van de gemeente kregen we samen met een dertigtal andere verenigingen een plaatsje in de Zeelaan. Albert, Bart, Manuel en Niek maakten er ’s morgens er een prachtige stand van, met tal van affiches, flyers en twee levensgrote Frank De Bleeckeres. Bedoeling was som zoveel mogelijk nieuwe kandidaat-scheidsrechters te recruteren, die zouden deelnemen aan de eerste sessie van de cursus. Van 13.30 uur tot 16.00 uur spraken Robin, Bart en Niek de vele bezoekers aan. De laatste twee uur namen Theo, Michel en Jean-Pierre het van ons over. Aan het einde van de avond hadden we acht namen op papier, want meer was dan gehoopt.
Aan de schitterende namiddag hebben we niks dan goeie herinneringen. Voor herhaling vatbaar! Bedankt aan onze vrijwilligers voor de inzet de ganse dag!
Hoeveel kandidaten er effectief aanwezig waren op de lessen, kunt u hier volgende week lezen. Dan zijn twee lessen achter de rug en kunnen we een evaluatie maken.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Luc Coulier Beauvoorde