Leden nieuws

Nu ons seizoen op zijn einde gelopen is en het volgende seizoen al in zicht is, is het traditioneel ook tijd dat het BA zijn keuzes bekend maakt.

Dit leverde op dat er goed nieuws te horen was en ook wat slecht nieuws.

Een tijdje geleden mochten we al bekend maken dat Sam naar 2D mocht overgaan en daarbij volgend seizoen misschien wel nog een stapje hoger kan. De vriendenkring
wenst het hem alvast zéker toe en gelooft dat hij dit kan waarmaken.

 

 

We kregen ook goed nieuws voor Vedran, die zich vanaf volgend seizoen bij de talenten mag rekenen van West-Vlaanderen.  We wensen hem dan ook alle geluk en hopen dat hij deze kans met twee handen grijpt.

 

 

 

We kregen minder nieuws over Timon, die zich terug zal moeten opwerken vanuit 3de provinciale naar 2de waar hij zeker en vast thuishoort. Niet alle keuzes vanuit het BA zijn voor ons te begrijpen maar helaas levert dit geen soelaas voor Timon.
We hopen alvast dat deze tegenslag je de handdoek niet in de ring laat werpen.

 

Ook voor Daniël Provoost is er minder nieuws. Na wat gezondheidsproblemen waarbij Daniël moest geopereerd worden aan zijn voet, heeft Daniël zelf de keuze gemaakt om een categorie te zakken en dus vanaf volgend seizoen actief zal zijn in 3de provinciale. We wensen Daniël veel beterschap en hopen dat hij nog veel plezier mag beleven in het arbitreren in derde.

We sluiten ons seizoen af met 3 kandidaten die beslist hebben om
verder te arbitreren:
Rien Hillewaere, Davy Verbeure en Manu Deblauwe we hopen dat zij hun scheidsrechterscarrière verder mogen uitbouwen en waar ze veel
plezier kunnen aan beleven .

Aaron Hallez besliste om het fluitje aan de haak te hangen en terug de voetbalschoenen aan te trekken ook voor hen wensen we veel plezier op het voetbalveld. Nu weet hij ook wat een moeilijke taak de Ref in een wedstrijd heeft. Hopelijk geen gele kaarten meer voor protest nu.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

wit paard

2 Reacties

 1. provoost daniel

  26/06/2018 op 05:25

  arme Daniel

 2. Olivier Gilis

  27/06/2018 op 08:23

  Proficiat Sam en Vedran!
  Veel beterschap Daniel en chapeau voor je beslissing.
  Kop op Timon,hard trainen deze zomer en nog eens op je tanden bijten,you can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram