Ledenvergadering op maandag 22 februari te Esen

Op maandag 22 februari is het opnieuw eens de tijd om uw luie zetel aan de kant te laten staan, en naar Esen af te zakken om alle collega’s en vrienden van de streek te ontmoeten.
Om 20u00 stipt is er ledenvergadering te Esen, in ons lokaal Feestzaal De Kroon.

We verwachten u voor een mooie avond, met naast de vaste maandelijkse punten ook een boeiende gastspreker.

En aangezien onze buren uit Oostende binnenkort het jaarlijkse voetbaltornooi organiseren, verwelkomen we graag Jan Boterberg, de secretaris van de Oostendse vriendenkring. De 29-jarige Jan woont in Oostende en is beroepshalve opvoeder in het MMI te Kortemark, waar ook onze ere-voorzitter Dirk Vanhoutte tewerkgesteld is. Naast de draaischijf op het middenveld bij de Oostendse voetbalploeg is Jan een jonge en zeer beloftevolle scheidsrechter die aan de slag is in de ‘Proximus league’, de zogenaamde tweede klasse van ons Belgisch voetbal.
Hij was onder andere deze winter ook mee op stage in Spanje en floot al enkele malen bij onze noorderburen. Onlangs nog gaf Jan een workshop arbitrage op de profstage foot4all voor jonge voetballers te Brugge. Dit en nog veel meer zal hij zelf met ongetwijfeld veel passie komen vertellen!

U ziet het: een volgepakt programma, een boeiende gastspreker en tussendoor nog even bijpraten met de collega’s van uw favoriete vriendenkring! We rekenen dan ook op uw massale aanwezigheid!

Allen aanwezig maandag 22 februari te Esen!

(tekst Olivier)

Wij danken volgende sponsor voor de jaarlijkse steun:

Pauwels Veurne

1 reactie

  1. Ik zal aanwezig zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram