Het is alweer juli en volop zomer en dus ook de officiële start van het nieuwe seizoen. Traditioneel het moment om het lidmaatschap van je favoriete vriendenkring te verlengen. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd. Het lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training. Verder word je ook uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de openings-BBQ (met 3 gratis consumpties) op vrijdag 12 augustus (schrijf alvast de datum in je agenda).

Ook tijdens de verschillende activiteiten (bowling,fietstocht,voetbaltornooi,…) zorgen we voor een kleine tussenkomst, zodat iedereen ten volle kan genieten van zijn of haar voetbalseizoen!

Dit seizoen bedraagt het lidgeld 30, we vragen dan ook vriendelijk dit bedrag over te schrijven op ons rekeningnimmer BE 21 2800 2716 6303.

En dan geven we graag nog de uitleg van hoe we aan dit bedrag komen én hoe je eigenlijk bijna gratis lid kan worden.

“Hoe komen we aan dat bedrag?”

In een ver verleden bepaalde het bestuur dat het jaarlijkse lidgeld het bedrag is van de vergoeding van een jeugdwedstrijd, vermeerderd met het minimum aantal blokken, dus 2. De minimumvergoeding voor een jeugdwedstrijd  is dus € 25, vermeerderd met € 6,20  wat het minimum aantal blokken is. Dit wil zeggen dat het lidgeld € 31,20 zou bedragen. Net zoals vorige jaren  ronden we dit jaar ter compensatie af naar beneden. Zo komen we aan 30 euro.

“Hoe toch bijna gratis lid worden?”

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op www.refswestkust.be, het in te vullen en af te geven aan secretaris Harley voor de nodige bewijzen (stempel en handtekening), bekom je dit seizoen een serieuze compensatie op uw lidgeld. Doen zou ik zeggen. Een kleine inspanning voor u, waardoor u (bijna) gratis lid bent van onze toffe vereniging.