U wordt vriendelijk uitgenodigd tot het bijwonen van onze vijfde maandelijkse vergadering van het seizoen op MAANDAG 22 MAART 2010 om 20.00 u. STIPT in ons lokaal kantine atletiek te Veurne.
Maximum vier keer per seizoen nodigen we “een vreemde” uit naar onze vergadering. En voor de laatste keer dit seizoen hebben we dus een boeiende gastspreker voor het hoofdgedeelte van onze avond. Maandag ontvangen we dhr. LUC DE VIS. Velen zullen het in Keulen horen donderen, maar als we zeggen dat dhr. De Vis één van de drie nieuwe West-Vlaamse opleiders is, begint alvast wellicht een belletje te rinkelen. Luc De Vis is woonachtig te Bredene en komt dus vele keren op nazicht in onze streek. Enkele refs van onze Vriendenkring van hem al een goed of minder goed nazicht… Maar wie is die vriendelijke man met zijn hoed nu eigenlijk echt?
Geen kat die het weet, dus is maandag de ideale avond om de persoon achter Luc De Vis te leren kennen.
Zelf zal hij zichzelf wel uitgebreid voorstellen, maar om toch al een tipje van de sluier te lichten, kunnen we nu al het volgende meegeven. Luc De Vis is afkomstig uit Brabant waar hij zelf scheidsrechter was in de hoogst provinciale reeks. Hij werd zelfs PSC-opleider in de provincie Brabant, maart door een verhuis naar het Oostendse kwam hij bij het PSC-West-Vlaanderen terecht.
Meer weten we ook niet…
Naast onze boeiende gast is er verder het traditionele pronostieknieuws, de puntjes van de PSC door Albert Roets en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. En we krijgen van Maurits Blomme eveneens het langverwachte antwoord op de vraag “waar legt de norse ref uit Beauvoorde de bal als een speler reklameert tegen hem en de hij daarvoor een IVS fluit”?
Kortom, een interessante avond waar u vast en zeker iets bij zult leren.
Tot volgende maandag om 20 uur te Veurne. En er staat zoals gewoonlijk al een drankje geschonken door de Vriendenkring klaar, dit uit dank voor uw talrijke opkomst.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Dirk Beheydt Koksijde