U las allicht al het slechte nieuws in verband met het herseninfarct van Michel. Ondertussen is Michel al een aantal dagen terug in het land en heeft hij in het Jan Yperman een MRI-scan en hartonderzoeken gehad.Deze scan bracht de oorzaak van alle onheil aan het licht.

Mich

Blijkbaar bleef bloed staan in de voorkamer van het hart. Dit bloed veroorzaakte een klonter en daarbijhorende hartritmestoornissen. Daarnaast heeft deze klonter blijkbaar de hersenen van Michel bereikt waardoor het een infarct heeft veroorzaakt. De dokters zijn tevreden dat de oorzaak is gevonden, en bloedverdunners zijn nu een (tijdelijke) oplossing. Zeker 6 maanden zal Michel zelf niet met de auto mogen rijden, en op zijn vraag of hij ooit nog zal kunnen lopen (scheidsrechteren) kon de kinesist op heden geen antwoord geven… We duimen alvast van wel.

Woensdag mocht Michel al naar huis, maar omdat hij niet kan stappen, moet hij elke dag naar de KEI te Oostduinkerke voor revalidatie. Daar leert hij opnieuw stappen en zijn evenwicht behouden. Momenteel is Michel nog heel moe en daarom is het misschien beter om bezoek nog wat uit te stellen.

Michel de ganse vriendenkring wenst je heel veel beterschap en een goede revalidatie. We hopen je snel weer in ons midden terug te zien!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN