Resultaten fysische en theoretische testen

Vorige zaterdag liepen al onze leden, die actief zijn in als scheidsrechter in “klimmen en dalen” en assisteren vanaf 1e provinciale, hun jaarlijkse fysieke testen. Fysisch was iedereen goed voorbereid! Voorzitter Bart Teerlynck, Robin Lefever, Luc Coulier, Kurt Notredame, secretaris Niek Pieters, Martial Clabau, Theo Pieters, Nicky Masscheleyn, Jean-Pierre Vercruysse, Koen Neirinck en Nico Stroobant slaagden met succes. Enkel Glenn Verrcuysse viel helaas gekwetst uit na drie ronden lopen. Het verdict is zwaar. Bij het aanzetten voelde hij een pijnscheut en bij de dokter is gebleken dat er een verrekking van de hamstrings is. Glenn is sowieso twee weken out, en mist zo de competitiestart. Spoedig herstel toegewenst en een goeie herkansing op 3 oktober!
Theoretisch was het iets moeilijker bij de assistenten. Nicky Masscheleyn, Koen Neirinck en Nico Stroobant behaalden nipt de vereiste 70% niet. Veel succes op de herkansing op dinsdag 1 september! De andere assistenten slaagden wel. Ook bij onze referees werden er geen “gebuisden” gehoord.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Vanheule Koksijde

1 Reactie

  1. MARTIAL CLABAU

    25/08/2009 op 06:57

    Proficiat! aan iedereen die geslaagd is in zijn testen en theorie. Voor de herkansing van het theoretisch examen op 01.09 veel succes toegewenst. En voor Glenn een spoedig herstel om op 03.10 een feilloos fysisch parkoer af te leggen.

    Sportieve groeten,
    Martial.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram