Bijna 1 juli, en dus ook de officiële start van het nieuwe seizoen. Traditioneel het moment om het lidmaatschap van je favoriete vriendenkring te verlengen. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd. Het lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training

Ook tijdens de verschillende activiteiten (bowling,fietstocht,voetbaltornooi …) zorgen we voor een kleine tussenkomst, zodat iedereen ten volle kan genieten van zijn of haar voetbalseizoen!

Volgende woensdag starten we ook opnieuw met de wekelijkse trainingen (19u30) te Veurne. Ondanks de huidige situatie hopen we toch op een talrijke opkomst. Omkleden vooraf en douchen achteraf zal vooralsnog niet lukken.

Ook dit seizoen blijft het lidgeld ongewijzigd, daarom vragen we vriendelijk om 28 euro over te schrijven op ons rekeningnimmer BE 21 2800 2716 6303

En dan geven we graag nog de uitleg van hoe we aan dit bedrag komen én hoe je eigenlijk bijna gratis lid kan worden.

“Hoe komen we aan dat bedrag?”

In een ver verleden bepaalde het bestuur dat het jaarlijkse lidgeld het bedrag is van de vergoeding van een jeugdwedstrijd, vermeerderd met het minimum aantal blokken, dus 2. De minimumvergoeding voor een jeugdwedstrijd (benoemde scheidsrechter) is dus 22 euro, vermeerderd met 6 euro wat het minimum aantal blokken is. . Zo komen we aan 28 euro. In principe zou het lidgeld dit seizoen verhoogd kunnen worden door de stijging van onze vergoedingen (tabellen onderaan dit bericht). Echter besliste het bestuur om in de huidige omstandigheden het lidgeld te houden op 28 euro.

“Hoe toch bijna gratis lid worden?”

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op www.refswestkust.be, het in te vullen en af te geven aan secretaris Harley voor de nodige bewijzen (stempel en handtekening), bekom je dit seizoen een serieuze compensatie op uw lidgeld. Doen zou ik zeggen. Een kleine inspanning voor u, waardoor u (bijna) gratis lid bent van onze toffe vereniging.