Woensdag 17 augustus is er dan het ultieme toonmoment van de zomerse trainingen. Deze training staat volledig in het teken van de testen op 27 augustus. Tijdens het lopen van de testen zullen we nu wel de focus leggen op het aantal lengtes. We proberen zowel de normtijd als de normdoel te behalen. Om dit in de ideale omstandigheden af te leggen zullen we deze training organiseren op het terrein van KSV Diksmuide.
Gekoppeld aan deze training voorzien we ook een opfrissing van de theorie. Hiervoor voorzien we een “gastdocent”. Omdat onze vriendenkring graag zijn samenwerking met het voormalig BA en andere vriendenkringen benadrukt hebben we gekozen om een beloftecoach uit te nodigen voor deze training. Het kan voor onze jonge jeugd refs maar een extra motivatie zijn om ook te komen trainen op deze dag. Wie weet kan zo de weg naar de belofte groep gelegd worden.

Voor wie nog niet helemaal overtuigd is om te komen trainen, is er nog een derde troef. Luc Tandt biedt ons een portie spaghetti aan. Dit voor een kleine bijdrage van 5 euro, wie kan daarvoor nog gaan eten? We kunnen dus gezellig samen spaghetti eten na onze inspanning.
Alle “ingrediënten” zijn dus aanwezig om er een leuke, uitdagende maar vooral gezellige training van te maken. Ik hoop jullie dus in grote getallen te mogen ontvangen.

Voor deze training vragen we om in te schrijven, zodanig Luc weet voor hoeveel mensen hij spaghetti moet voorzien. Betalen kan op de avond zelf. Inschrijven kan via een mail naar secretaris@refswestkust.be of via de reacties op het bericht.