Statutaire ledenvergadering 18 september

Op maandag 18 september organiseren we onze statutaire ledenvergadering.
Deze gaat door in het PAX Hotel in Diksmuide, Heilig Hart Plein 2, en start om 20u.

Op het programma staat een kort statutair gedeelte waar de leden die met hun lidgeld in orde zijn het kasverslag en de statuten kunnen inkijken. En waarbij ook de nieuwe bestuursleden officieel bekrachtigd worden. Je kan je tevens ook nog steeds kandidaat stellen om in het bestuur te komen. Dit via een mailtje naar onze president
Olivier Gilis. Dit ten laatste op 18 september 2017 om 20u.
Daarbij hoort ook nog een woordje van onze president en enkele toelichtingen vanuit het Bureau Arbitrage door Rik Vandenbroucke.

Naast het officiële gedeelte hebben we ook gezorgd voor een aangename gastspreker. Deze keer hebben we het genoegen om Tina Tyteca te ontvangen.
Tina is blij nog eens naar haar oude vriendenkring terug te keren om er te spreken over haar ervaringen in de damesvoetbal en -arbitrage, maar ook over haar ervaringen als scheidsrechter tussen de mannen.
Wie Tina niet mocht kennen, even een korte voorstelling.

Tina startte haar carrière in 2008 onder het toezichthoudende oog van peter Theo Pieters. Deze had direct haar capaciteiten als ref gezien. Na een tijdje op de lijn gestaan te hebben koos Tina ervoor de vlag in te wisselen voor het fluitje. En dit was een goede beslissing. Tina fluit ondertussen al in de provinciale reeksen bij de mannen in Antwerp en is sinds dit jaar ook FIFA Ref in het damesvoetbal.
Ze floot dan ook al enkele vriendschappelijke interlands zoals Rusland Croatië, Nederland IJsland …
Alle ingrediënten aanwezig dus om in Tina een boeiende gastspreker te zien.

Afkomen is dus de boodschap!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

2 reacties

 1. Dank je wel nieuwe voorzitter en je ploeg voor de leuk in elkaar gestoken vergadering met de nodige spelregels, quiz en boeiende gastspreekster Tina.
  En van harte dank voor de cadeau. Appreciated.

  Chapeau.

  Doe zo verder

  Bart

 2. Daniel Knockaert

  20/09/2017 op 08:32

  Beste bestuursleden,

  Ik hou eraan jullie nogmaals te bedanken voor het mooie geschenk welke ik mocht ontvangen voor mijn 7 jaar penningmeester van onze VK.
  Groetjes,
  Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram