Twee nieuwe refs in actie

Vandaag starten twee van onze kandidaten hun scheidsrechter avontuur.
Bij deze willen we ze ook aan jullie voorstellen.

Rien Hillewaere 22j. uit Oostduinkerke fluit vandaag de Gewestelijke U15 van K.WS Adinkerke tegen VV Alveringem. Aftrap is voorzien om 13.45u.
Rien voetbalde bij KVV Coxyde en KVV Oostduinkerke maar dit was moeilijk te combineren met zijn job als chauffeur bij de Lijn en moest daarom zijn schoenen aan de haak hangen. Nu vindt hij echter zijn alternatief in het fluitje.
Hij zal in onze schoonmoeder-voorzitter alvast een vriend vinden aangezien ze beide de minderheidsploeg (lees RSCA) in onze VK steunen.
Rien zal begeleid worden door Theo B. en zal in Olivier een ervaren peter hebben.

Onze tweede kandidaat is Manu Deblauwe 15j. uit Westende.
Eén van onze jonge telgen mag vandaag zijn eerste wedstrijd op gang fluiten.
Hij krijgt de gelegenheid om Gewestelijke U15 Sk Snaaskerke tegen Sk Spermalie-Middelkerke te leiden (hopelijk niet lijden). Aftrap hier is voorzien om 14u.
Ook Manu heeft nog gevoetbald en dit bij DAVO Westende, maar zijn droom lag niet in het voetballen maar in de arbitrage. Gesteund door zijn voorbeeld en ons jongste bestuurslid Timon Hillewaere schreef hij zich in voor de cursus.
Hij zal zijn eerste wedstrijd leiden met Rik als begeleider en ook peter Timon zal zijn eerste momenten als Ref aanschouwen.

We wensen beide jonge refs heel veel succes in hun eerste stappen in de arbitrage en hopelijk zien we hen op één van onze activiteiten om hun ervaringen te horen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

Vinckier

1 Reactie

  1. Dries Vandenberghe

    31/10/2017 op 07:47

    En hoe is het verlopen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram