1 juli is officieel de startdatum van een nieuw voetbalseizoen. Vandaag start dus het voetbalseizoen 2009-2010. Wij als scheidsrechters zijn er nochtans al een tijdje mee bezig. We hebben immers in mei al onze vragenlijst ingevuld, en bijna iedereen deed dat spontaan. Volgens mijn verre geheugen kan herinneren, is het de eerste keer dat ik maar één mailtje als herinnering dien te sturen. Enkel nieuwkomer Jonathan Becue dien ik nog eventjes aan te sporen, maar voor de rest zijn al onze leden in orde. Waarvoor dank !
We wensen dan ook al onze leden een schitterend seizoen 2009 – 2010 toe met tal van mooie aanduidingen en zonder blessureleed.
En vergeet dit voetbalseizoen vooral deze website niet in de gaten te houden, want vanaf vandaag zijn we terug met wekelijks interessante nieuwtjes over onze Refswestkust-Vriendenkring en de arbitrage in het algemeen. Hebt u nog opmerkingen of andere suggesties, aarzel dan niet om mij te contacteren. Veel plezier en ik hoop alvast op evenveel of zelfs meer bezoekers als vorig seizoen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Feestzaal de Kroon Esen