Vorige week maandag organiseerden we onze ledenvergadering en onze 2de verplichte cursus. Tijdens deze vergadering stonden ook enkele vaste puntjes op de agenda zoals pronostiek nieuws met Miss Pronostiek. Sarah probeerde met haar moeilijke pronostiek de stand weer iets dichter bij elkaar te laten komen en in die opzet is ze geslaagd. We vierden natuurlijk ook de winnaar van pronostiek 3 en deze eer viel te beurt aan Martial Clabau.

Er was ook de quick quiz over de spelregels en ook hier waren winnaars.
De 2de miniquiz werd gewonnen door Henk en Vedran die beide een foutloze score behaalden. In het algemene klassement hebben we Timon en Henk bovenaan de top.

Traditioneel op onze ledenvergadering in november delen we ook onze worsten en gehakt uit aan allen die ons steunden.
Refswestkust wil iedereen van harte bedanken voor de steun en de aankoop van worsten en gehakt. Ook willen we Sarah en Olivier bedanken om het mogelijk te maken dat iedereen zijn vlees kon afhalen en dat de ploegen hun worsten konden ontvangen.

Na de vaste puntjes hadden we ook de de verplichte cursus over Regel 12 van het voetbalreglement. We willen Rik bedanken dat hij deze cursus aan ons animeerend publiek wou geven.

We hopen jullie even talrijk te mogen weerzien op onze volgende activiteit nl. de Kerstmarkt van Diksmuide op 8 – 9 en 10 december.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

Axintor