Worstenverkoop

Net zoals vorig jaar zal onze vriendenkring een jaarlijkse worstenverkoop organiseren (ter vervanging van de traditionele worstenkaarting). Met deze opbrengst hopen we immers een deel van onze kosten van onze activiteiten (trainingen, cursussen, opleiding en begeleiding nieuwe refs …) te kunnen financieren.

Door de huidige maatregelen kunnen we dit niet op de traditionele manier organiseren. Daarom beslisten we dit jaar de bestelde worsten of gehakt aan huis te leveren. De levering zal plaats vinden na de huidige lockdown en indien de maatregelen betreffende thuislevering dit toelaten (we schatten dat dit kan begin januari).

Ook dit jaar zal je kunnen kiezen voor een aankoop van €25  of €50 aan worsten of gehakt. Nieuw dit jaar is dat je ook voor een kleiner of groter bedrag (in schijven van €5) zal kunnen bestellen.

En zoals in het verleden blijft het ene plezier het andere waard. Wie voor €25 besteld mag gratis naar het nieuwjaarsdiner op vrijdag 29 januari afzakken. Indien je voor €50 besteld, mag je partner ook gratis genieten vaan een hapje en een drankje.

Aangezien we nog niet weten of er volgend jaar een nieuwjaarsdiner kan doorgaan, hebben we beslist dat indien dit niet op de afgesproken datum kan doorgaan, er een ander moment zal gekozen worden voor een gezellig samenzijn met de partners. Sowieso organiseren we volgend jaar een diner om vingers en duimen van af te likken.

Bestellen is zeer eenvoudig en kan op verschillende manieren:

  • Per e-mail naar secretaris@refswestkust.be
  • Vul onderstaande strook in en stuur deze op naar ons secretariaat (Harley Deopere, Schoorbakkestraat 10 8600 Diksmuide).
  • Per telefoon/SMS naar 0485 83 10 87.

Graag vermelding bij bestelling van naam, adres en hoeveelheid. Bestellen kan tot en met zondag 20 december. Betaling kan gebeuren via overschrijving (BE21 2800 2716 6303) of cash/ bankapp bij levering.

We hopen op jullie warme steun voor Refswestkust en danken jullie nu al voor de bereidwillige medewerking.

1 Reactie

  1. Vedran Geeraerd

    20/12/2020 op 09:43

    Voor mij 25 euro gehakt en 25euro worsten aub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram