Maand: juni 2015

Edwin slaagt in testen betaald voetbal!

Het mag wel een klein wonder genoemd worden, na een jaar vol fysieke problemen slaagde Edwin gisteren fysiek in de nationale testen (betaald voetbal). Zo mag hij eind juli terug volop aan de bak in eerste en tweede nationale. Edwin blijkt een doorzetter te zijn en bewijst dit nogmaals met deze schitterende ‘comeback’! Veel succes Edwin.

Voor de scheidsrechters in het Amateurvoetbal is het nog even wachten. De testen voor hen staan gepland op 22 augustus 2015 (Locatie: Gent – Blaarmeersen) of 29 augustus 2015 (Locatie: Tongerlo – Sporta Centrum). Klik hier voor meer info.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Voorbereiding seizoen 2015-2016

Nu de eerste oefenwedstrijden worden afgewerkt, wordt het ook stillaan tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016. Vorige week kregen jullie allen de vragenlijst, hier kan je deze nog eens terugvinden, de deadline voor deze ligt op 30 JUNI. Stuur deze dus tijdig door!!

Ook de details van de testen bereikten ons secretariaat. De fysieke testen met theoretisch examen worden georganiseerdop zaterdag 22.08.15 (Gent) en op zaterdag 29.08.15 (Tongerlo). Al naargelang jullie beschikbaarheid en jullie woonplaats hebben jullie de keuze om deel te nemen in Gent of Tongerlo.  Voor de terugbetaling van de verplaatsingskosten wordt echter alleen rekening gehouden met de dichtste verplaatsing. Leg deze data nu al vast in jullie agenda! Benieuwd hoe snel jullie moeten lopen, hier kom je het te weten. Voor de geïnteresseerden, de training start vanaf 1 juli.

Veel succes bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

 Blekkerbad

‘Refswestkust’-promoties

Het was een schitterend jaar voor onze vriendenkring zeker wat betreft promoties. Eerder werd al bekend gemaakt dat onze secretaris Robin naar derde nationale promoveert, maar er is meer…veel meer zelfs!

Onze twee andere jonkies Timon en Diego, presteerden ook zeer goed. Beide, dit seizoen startend bij de jeugd, kwamen na de jaarwisseling in 4e provinciale. Met goede prestaties knokten ze zich vlot tot in ons provinciaal voetbal, Diego promoveerde tot in 3e provinciale, Timon (17j) tot in 2e provinciale. Aan beiden een dikke proficiat! Doe zo verder. Misschien ook een pluim voor ons zelf met de B-peterschappen die goed blijken aan te slaan…

Ook bij onze jonge ASS is er goed nieuws, Sam die eerder koos vast te ‘vlaggen’ promoveert naar 1ste provinciale. Dikke proficiat Sam! Verder bij de ASS is er ‘minder’ nieuws voor Martial. Tussen haakjes minder, want Martial koos er zelf voor om een stap terug te zetten (van 4de nat. naar 1 prov). om zich volop te concentreren op …. het ontvangen van de scheidsrechters in nieuwbakken 4e nationaler Adinkerke.  Dus al vlaggend zullen we hem in nationale niet meer tegen komen, maar op andere vlakken dus weer wel.

En neen, het is nog niet gedaan…. Misschien wel de grootste verrassing van dit seizoen is weggelegd voor onze voorzitter Bart. Na een mindere periode vol kwetsuren, herstellen van de PAV, en contracten tekenen met Club Brugge, mag hij volgend jaar weer volop aan de bak met ASS in 2e provinciale. Hopelijk kan je volgend jaar weer volop ‘vlammen’ (??) op de velden, het is je gegund.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Claer

Bedankt Daniel, Theo en Luc!

Vorige week trokken we met zijn allen richting Zonnebeke, en zoals de legende het wou, de zon was volop aanwezig. Na even bij te praten bij koffie en gebak (bedankt SC Zonnebeke) gingen we de fiets op richting het Passendale memorial museum. Dit bezoek geleid door Dhr. F Verstraete (opleider PSC WVL) werd door velen enorm gesmaakt. Door de passie en bezieling die Fernand aan de dag legde, kregen we heel wat info en straffe verhalen rond WOI.  Na een rondleiding van om en bij de twee uur werd teruggefietst naar de kantine van Zonnebeke om de hongerige magen te stillen. Dit met een klassiek, heerlijk en vers belegde broodjesbuffet (bedankt partners!).

Nadien werd the ‘legagy route’ gevolgd, een glooiende tocht van 37 km die ons doorheen de felbevochten velden van de westhoek bracht, elk met zijn verhaal. Zeker toen we ‘ Tyne Cot Cemetry’ bezochten overviel ons allen een moment van stilte en bezinning.  Doorheen de tocht werd verschillende malen gestopt om het dorstige weer tegen te gaan. De dag werd tenslotte afgesloten met een heerlijk diner in restaurant ‘De Lettenbrug’.

Doorheen de fietstocht werden ook kiekjes gemaakt door onze fotograaf van dienst Danny Declerck, deze kan u hier terugvinden.Langs deze weg willen we Daniel, Theo, Luc en ook hun partners bedanken voor de schitterende organisatie, we kijken uit naar editie 7.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

DaikinLogo1

Facebook
Instagram