Dirk Vanhoutte terug van weggeweest!

DirkGisteren kregen we verrassend maar schitterend nieuws: onze ere-voorzitter Dirk Vanhoutte maakt, na enkele jaren van rust, zijn terugkeer naar de begeleiding van de nationale voetbalarbitrage. Dirk werd enkele maanden geleden aangesproken door zijn goede vrienden Frank De Bleeckere en Prof. Werner Helsen of hij zin had om de functie van Physical Coach op zich te nemen. Aanvankelijk stond hij twijfelachtig tegenover dit voorstel, maar na enkele dagen beraad, antwoordde Dirk positief.

Momenteel is de CSC aan grondige hervormingen toe, waarin sterk wordt geprofessionaliseerd en uniformiteit het codewoord vormt. De provinciale trainingen worden hervormd tot regionale trainingen in 4 uitstekend uitgeruste sportcentra waarvoor Aalter, Tongerlo, Tubeke en Blegny het decor vormen. Dirk neemt de trainingen in Aalter voor zijn rekening, maar staat daarbij niet alleen. Hij wordt bijgestaan door een T2 Dhr. J. Vanhuele. De assistenten zullen worden begeleid door Dhr. A. Verstraete en Dhr. M. Carette. Verder zullen de technische sessies worden verzorgd door Dhr. F. De Bleeckere en bestaat het team ‘Aalter’ ook nog uit twee kinesisten Mevr. L. Vanmeenen en Dhr. C. Coussement. En dit alles onder de algemene leiding van de regional officer, Dhr. T. De Wulf, die de administratieve taken op zich neemt.

aalter

Dirk begint de uitdaging -naar eigen zeggen- vol enthousiasme. Uit het verleden weten we dat Dirk enorm veel belang hecht aan de fysieke conditie, dus past deze functie hem ideaal. Trouwens vroeger leidde hij al een 10-tal jaar de trainingen in West-Vlaanderen. Dirk zal daarbij ook de eigen leden: Edwin Rys en Robin Lefever onder zijn vleugels hebben. We wensen Dirk heel veel succes bij de invulling van deze nieuwe functie. We weten dat Dirk er alles zal aan doen om ons nationaal scheidsrechterskorps professioneel te ondersteunen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Advertentie 1

6 Reacties

 1. graulus roland

  06/06/2014 op 09:39

  Prachtig nieuws,proficiat Dirk om het fysieke deel(was altijd al uw stokpaardje) van de arbitrage op u te nemen
  Veel succes,
  Roland

 2. MARTIAL CLABAU

  06/06/2014 op 16:53

  Schitterend Dirk om dit initiatief op u te nemen. Met uw doorzettingsvermogen en enthousiasme kan de arbitrage er maar wel bij varen.
  Good luck, Dirk met uw nieuwe hobby.

  Groetjes, Martial

 3. Jean Pierre Vercruysse

  07/06/2014 op 12:59

  Awel dat vind ik nu eens schitterend nieuws se Dirk ik weet dat gij deze taak ook in eer en geweten tot een goed einde zult brengen .
  Dikke proficiat

 4. Daniel Knockaert

  07/06/2014 op 17:57

  Dirk,

  Proficiat met deze nieuwe functie. De “arbitrage-microbe” is toch een raar fenomeen.
  Veel succes.

  Groetjes, Daniel

 5. Voorzitter

  09/06/2014 op 23:32

  Surprise! Dikke Proficiat!

  We kunnen best samen ‘regime’n’ en enkele maanden van de Leffe blijven 🙂

  Vz.Bart

 6. Coulier luc

  13/06/2014 op 20:26

  Drik,
  Proficiat. Met je nieuwe functie je zal dat zeer goed doen. Groetjes luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram