Elke week trainen we met onze vriendenkring, in weer en wind. De mensen die er aanwezig zijn geven elke week geven 2€ aan onze bankier Theo (A). Intussen zijn 11 maanden verstreken sinds een vorig feest, en zitten vele enveloppes bomvol vol stukjes van 2 euro. Hoog tijd om te ledigen! Bij deze willen we nog eens onderstrepen dat  mensen die niet meesparen  ook van harte welkom zijn!

Zoals al eerder afgesproken gaan we met z’n allen opnieuw lekker gaan eten, en dit op vrijdagavond 14 februari 2014 om 19uur.

Al verschillende jaren gaan we naar Restoreal Koksijde, maar dit jaar zijn ze helaas in jaarlijks verlof. Gelukkig hebben we nog enkele restaurants, en deze keer gaan we lekker smullen in het klasse-restaurant DE NORMANDIE, Koninklijke Baan 1 te Koksijde. Meer info: www.denormandie.be

Theo (A) en Lucje hebben een bezoekje gebracht aan “de boot”, en legden volgend schitterend menu vast.

Receptie: Cava met 2 hapjes                                                        
Soep: Visfluweelsoepje met korstjes en julienne
Hoofdgerecht: Varkenshaasje onder korst van Brugs goud of als alternatief vis
Dessert: Gegratineerd vers fruit met roomijs en sabayon, Koffie met versnapering
Inclusief:  Cava met 2 hapjes, Wijnen en gewone dranken gedurende de maaltijd, Koffie met versnaperingen

De prijs voor dit alles bedraagt 45€/p.p.

OPGELET!

Een week voor tijd dienen we het exacte aantal door te geven aan De Normandie, dus graag inschrijven bij Niek voor donderdag 6 februari!

Inschrijven kan via email aan niek@eyland.be. Vergeet bij uw inschrijving niet te vermelden het aantal personen en eventueel uw alternatieve keuze voor het hoofdgerecht.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN