Pronostiek 4 nu beschikbaar

Eerst en vooral bedankt aan de opnieuw talrijk opgekomen leden die vrijdag aanwezig waren op onze nieuwjaarsreceptie. Het was opnieuw een schot in de roos. Samen met de receptie zit de derde ‘speeldag‘ van de pronostiek erop. Het was ditmaal Martial die met de beheerde fles wijn aan de haal ging. Het klassement ziet er razend spannend uit, amper 6 punten scheiden nummer 1 en nummer 10 van elkaar. Het klassement kan u nu hier voor de volledigheid terugvinden.

U ziet alles is nog mogelijk, het belooft nog een spannend seizoen te worden. Vandaag start de vierde speeldag (klik hier), gelieve deze tegen vrijdag 07/02 (12u) door te sturen naar: pronostiek@refswestkust.be. We wensen hierbij iedereen veel succes.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

2 Reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  04/02/2014 op 22:13

  Beste,

  Nu ik een goede beurt gedaan heb en van de wijn gedronken, maar niet zat, denk ik toch dat er een foutje in het klassement staat : i.p.v. 9 pnt. zou het 19 pnt. moeten zijn.

  Groetjes, Martial

 2. Olivier Gilis

  05/02/2014 op 00:23

  Er staat ook een foutje in de volgend opgave: het is De Ruiter-Wervik en niet omgekeerd :-p (ik kan het weten,want kheb die match ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram