Evaluties: Drie refs van onze Vriendenkring promoveren

Na de vergadering van het PSC gisterenavond is hetgeen wat al in de wandelgangen te horen was officieel bevestigd. Het mag dus nu gepubliceerd worden.

Onze voorzitter Bart Teerlynck mag vanaf volgend seizoen aantreden als scheidsrechter in 2e provinciale. Hij wordt toegewezen aan de categorie KE2 en wordt dus nu onze hoogst fluitende scheidsrechter. Proficiat voorzitter !!!

Onze beloftevolle scheidsrechter Robin Lefever maakt de grootste sprong en mag genieten van een versnelde doorstroming. Robin wordt vanaf volgend seizoen belofte F4 en mag dus het tweede jaar cursus 5 overslaan. Hij start vanaf volgend seizoen in 4de provinciale en kan (als alles goed gaat) al voor de winterstop naar derde provinciale, en wie weet al aan het eind van volgend seizoen naar 2e provinciale. Robin springt zo in één keer over Koen Meersseman, die na een moeilijk seizoen (met veel kwetsuren) blijft haperen in het tweede jaar cursus 5. Proficiat Robin met uw meer dan schitterend seizoen (waaronder een uitzonderlijk nazicht van 17/20). Blijf met beide voetjes op de grond en u komt er…

Onze derde gepromoveerde is assistent-scheidsrechter Glenn Vercruysse (bericht reeds verschenen) die van cursus AR3A naar AR2A mag (= vlaggen in eerste provinciale).
Niemand van onze scheidsrechters en assistenten in “klimmen en dalen” degradeert en allen blijven ze dus in hun categorie fluiten of vlaggen. Nog eventjes onderstrepen dat onze secretaris Niek Pieters (samen met assistent Christophe Baillieul uit vriendenkring Ieper) de beste resultaten haalt op het hoogste niveau van de provinciale assistent-scheidsrechters (AR1A). Niek kreeg drie maal 16/20 en twee keer 15/20.

3 Reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  09/05/2008 op 08:16

  Proficiat aan alle gepromoveerden. Doe zo verder. Veel geluk toegewenst in jullie fantastische hobby.

  Genegen groetjes,
  Martial.

 2. tina tyteca

  13/05/2008 op 20:39

  alé, robin
  dikke proficiat éh!!
  je doe gij da heel goed azo
  dikke groeten van peter en mij

 3. Goed gewerkt, jongens, vooral Robin die hier nu naast mij zit, ik ben heel fier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram