Vandaag is het 1 augustus, traditioneel de dag waarop we u graag aansporen uw lidgeld seizoen 2012-2013 te betalen.

Een nieuw seizoen betekent het vernieuwen van uw lidmaatschap van Refswestkust.be. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd.

Gelieve 27 euro lidgeld te storten op ons rekeningnummer 280-0271663-03.

“Hoe komen we aan dat bedrag?”
In een ver verleden bepaalde het bestuur dat het jaarlijkse lidgeld het bedrag is van de vergoeding van een jeugdwedstrijd, vermeerderd met het minimum aantal blokken, dus 2.
De minimumvergoeding voor een jeugdwedstrijd (benoemde scheidsrechter) is dus 22€, vermeerderd met 5€ wat het minimum aantal blokken is.
Zo komen we aan 27€.

27 euro lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training.
Wij ontvangen graag uw lidgeld VOOR vrijdag 17 augustus 2012, dat is de dag van de openingsvergadering te Veurne (de traditionele receptie met frietjes en worst)
U kunt overschrijven op bovenstaand rekeningnummer, of op 17 augustus cash betalen aan onze penningmeester Daniël.

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op de website van uw ziekenfonds, het in te vullen en af te geven aan secretaris Niek voor de nodige bewijzen (stempel en mijn handtekening), bekom je dat dit seizoen uw lidgeld tussen de 0 euro en 10 euro bedraagt. Doen zou ik zeggen. Een kleine inspanning voor u, maar (bijna) gratis lid van onze toffe vereniging.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN: