Ook scheidsrechters kregen vrijdag hun evaluatie

Vorige week kon u hier al de evaluaties lezen van de assistent-scheidsrechters en de beloften. Maar vorige vrijdag waren ook onze scheidsrechters in “klimmen en dalen” aan de beurt. Een overzicht.
Ons supertalent Robin Lefever maakt al weer een sprong in de goed richting, en mag volgend seizoen aan de slag als vast scheidsrechter in 1e provinciale. Zijn drie kandidatuurmatchen in 1e provinciale waren meer dan dik in orde (met zelfs een 16,5 op 20) en dat betekent dat Robin nu vast scheidsrechter E1 is. Bovendien is hij volgend seizoen eveneens meteen kandidaat hogere afdeling (nationale) en is hij één van de zeven die zal strijden voor een promotie naar 4de nationale. We mogen natuurlijk niet utopisch worden, want iedereen weet dat de kans bijzonder klein is dat er in het eerste kandidaatuurjaar al de stap naar nationale kan gezet worden. Maar wie niet meedoet, kan nooit de stap wagen… Dus Robin, een superdikke proficiat en nu al een schitterend seizoen gewenst!
Onze twee tweede-provinciale-scheidsrechters Bart teerlynck en Luc Coulier bevestigen opnieuw dat ze goed zijn en op hun plaats zitten in tweede provinciale. Beide kenden een mooi seizoen en mogen ook volgende keer aan de slag in 2e provinciale (E2). Proficiat voor de blijvende inzet en gedrevenheid!
Als laatste mogen we opnieuw een promotie bekend maken. Kurt Notredame, die al enkele seizoenen in 4de provinciale fluit, mag volgende competitie proeven van 3e provinciale en wordt KF3. Kurt is optimitisch en heeft maar één doel: zo snel mogelijk vast derde provinciale worden en hopen dat er op het einde van het volgende seizoen misschien al een doorstroming naar tweede provinaciale kan gebeuren. Wie weet… Kurt, alvast proficiat met uw promotie naar derde provinciale en veel succes!

Iedereen die eerste ploegen fluit of assiteert heeft nu z’n evaluatie gehad. Het seizoenseinde nadert. Voor velen onder ons zijn er nog enkele belangrijke eindrondematchen, maar daarna volgt de twee maanden rust die alle scheidsrechters verdienen.
En vanaf juli staan de meesten er opnieuw met volle moed.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Pieters Koksijde

2 Reacties

 1. Bart Teerlynck

  11/05/2010 op 21:25

  Beste secretaris,

  Met dank voor de vele berichtjes op de site.
  Met exact 30 wedstrijden in competitie, 11 in 2e, 13 in 3e, 1 in 4e provinciales,
  4 in nationale jeugd, 1 nationale dames en daarbij 12 rode en 106 gele kaarten,
  de vervangingen he ik niet geteld, was het een geslaagd seizoen.
  Misschien wel al bij al geen te zware (mooie) wedstrijden maar toch denk ik dat
  ook ik een Hoofdletter verdien.
  teerlynck –> Teerlynck.

  De puntjes op de ï 🙂

  Eindeseizoensgroeten

  Bart

 2. Secretaris

  13/05/2010 op 08:45

  Terechte opmerking van het alziend oog van onze SUPERVOORZITTER BART TEERLYNCK
  Eigenlijk moesten het ALLEMAAL HOOFDLETTERS zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram