Robin Lefever debuteert zondag aanstaande in 1e provinciale

In het bericht van 15 januari schreven we dat onze jonge belofte Robin Lefever zijn debuut in 1e provinciale zal maken. Wel, morgen zondag 7 februari is het zover! Onze Robin fluit het degradatieduel Zedelgem – VG Oostende. Een gemakkelijke partij zal het niet worden, wetende dat beide ploegen de drie punten meer dan nodig hebben om een beetje meer zekerheid te hebben op een verlenging in de hoogste provinciale reeks. Maar we zijn er zeker van dat Robin zal opgewassen zijn om de wedstrijd in goede banen te leiden.
Opmerkelijk feit is dat het op 8 februari precies een jaar geleden is dat Robin zijn eerste stappen zette in 2e provinciale. We mogen dus nog net zeggen dat hij in minder van een jaar steeg van 2e provinciale naar 1e provinciale. Als we dat niet “goed bezig” mogen noemen… Het zal wellicht wel de laatste keer zijn voor hem dat een promotie er zo snel aankomt.
Robin, veel succes zondag aanstaande, en op uw assistenten mag je alvast rekenen 🙂 Ze zullen er staan!

ZO 07/02 15:00 I PROV. K. EXC. ZEDELGEM(03288) – VG OOSTENDE(08837)
REF:LEFEVER ROBIN(10)
AR1:PIETERS NIEK(8)
AR2:CLEMMENS BENNY(5)

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Peter Rensen Diksmuide

8 reacties

 1. Bart Teerlynck

  06/02/2010 op 06:19

  Hallo Robin, ik hou eraan om als voorzitter de eerste te zijn om je succes en een dosis geluk toe te wensen. Weet je wel 4e 3e 2e 1e doe gewoon je match en fluit zo goed als Luc Wouters. Laat je niet doen ! Rood is rood, geel is geel en paars is paars.
  Wees streng en rechtvaardig ! Toen ik de cursus kandidaat volgde, vroeg mijn “leraar” destijds nu je AR1, hoe “hoog” ik wou fluiten ? Ik antwoordde, SI (grapje) en dan “zo hoog als ik gevoetbald heb”, maar 1e provinciale zit er niet meer in voor mij. Dus gelieve de REFSWESTKUST grandioos te vertegenwoordigen in 1e provinciale !!!!
  YES, YOU CAN !
  Bart

 2. Robin,
  een wedstrijd gelijk een ander,doe je best en je zult er ongetwijfeld komen.
  We duimen voor een goede afloop.Veel succes!!!!!!!

 3. MARTIAL CLABAU

  06/02/2010 op 14:59

  Robin,

  Succes met uw eerste wedstrijd in 1e provinciale. Als je het mij vraagt geen gemakkelijke, maar er zijn nu geen andere meer. We geloven erin dat je ook deze wedstrijd in goeie banen zal leiden, tesamen met uw assistenten. Hou REFSWESTKUST hoog in het vaandel.

  Vele groetjes, Martial.

 4. Succes!

 5. roland graulus

  06/02/2010 op 20:38

  Robin,
  Veel succes toegewenst met je promotie naar 1 prov.Ik ben er zeker van, jou kennende, dat je zal slagen om zo verder door te groeien naar nationale.Het hebt het gewoon.Met jou kunde en je leeftijd kan je nog héél ver komen.Het einddoel is belange nog niet bereikt.
  Succes jongen,
  Roland

 6. Olivier Gilis

  07/02/2010 op 11:16

  Robin, veel succes in je 1ste wedstrijd in 1ste provinciale!

 7. Dirk Vanhoutte

  11/02/2010 op 21:02

  Beste Robin
  Een allereerste wedstrijd in een nieuwe reeks is steeds iets speciaals. Maar eerste wedstrijd eerste provinciale is dat zéééééééééééér zeker…..en niet voor iedereen weggelegd. Hoe dan ook, je begint je stilaan in de ’top’ van de provincie te nestelen.
  Stel het goed, stel het heel goed!!!!!!! Maar blijf vooral jezelf!
  ALL THE BEST
  GOOD LUCK
  D. Vanhoutte

 8. Francois Schaekers

  11/02/2010 op 21:05

  .Robin ,
  Proficiat met je aanduiding .Een mooie carriere ligt voor U open en met Uw overtuiging en inzet zal je er zeker wat van maken .
  Weer een pluim op de hoed van onze vriendenkring .
  Succes gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram