Robin promoveert naar 3e nationale!

Na onze wekelijkse woensdagtraining, vernamen we van  onze lieve collega Robin Lefever dat hij promoveert naar 3de Nationale. Na een 2-jarig verblijf   in  4de Nationale mag hij nu zijn geliefkoosde hobby volgend seizoen  uitoefenen in een  hogere reeks. Onze vriendenkring verheugt zich in deze gebeurtenis en hoopt (stilletjes) dat hij zich mag voorbereiden  op een  nog wat hoger niveau. Graag dank aan allen die  daartoe op een of andere manier hebben bijgedragen of hem steunden  tot het bekomen van dit resultaat. Laten we Robin  nu ook  zelf genieten van deze promotie en hopen dat hij zijn bezieling voor onze vriendenkring verder zal blijven uitstralen.

Michel

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Luc Coulier Beauvoorde

14 Reacties

 1. Timon Hillewaere

  23/05/2015 op 13:19

  Een hele dikke proficiat Robin! Je verdient deze promotie en heel de vriendenkring kan met trots naar jou opkijken! Bravo!!!

 2. Coulier Luc

  23/05/2015 op 13:28

  Bij deze wensen Luc en miet jou een dikke proficiat

 3. Coulier Luc

  23/05/2015 op 13:32

  Robin ik ben fier dat ik je Peter mocht zijn . Samen hebben we mooie weg afgelegd , maar dit jaar heb je het zelf gedaan gr luc

 4. Martial Clabau

  23/05/2015 op 18:33

  Robin,

  woensdag op training werden reeds felicitaties gegeven, maar doe zo verder en wie weet met de tijd nog ’n trapje hoger. De vriendenkring is trots.

  Proficiat !
  Martial en Kristien

 5. Daniel Knockaert

  23/05/2015 op 19:15

  Robin,

  Van harte proficiat met deze promotie.
  Onze VK is trots op jouw.
  Hopelijk is een trapje hoger ook nog mogelijk ?
  We duimen alvast.
  Daniel

 6. Een dikke proficiat! Meer dan verdiend met je inzet die we ook wekelijks op training zien.
  Geniet nu maar even van enkele weekjes rust om er dan volgend seizoen helemaal te staan voor je eerste match in 3e nationale.
  Na onze ere-voorzitter Dirk ben je pas de tweede van onze Vriendenkring die het zo ver heeft gebracht als scheidsrechter. Dus zeker en vast iets om terecht fier op te zijn!
  Groeten uit Greece
  MenN

 7. Voorzitter

  24/05/2015 op 08:19

  Beste Robin,
  dikke proficiat hoor en hopelijk ligt de weg nu open naar het profvoetbal. Maar daar ga je hard moeten voor werken en wat geluk moeten hebben. Maar zoals ik je wekelijks zie vlammen op training, kan dat geen probleem zijn.We zitten nu allebei in 3e 🙂 succes naar volgend seizoen toe.
  Vz.Bart

 8. Dirk Vanhoutte

  24/05/2015 op 10:30

  Beste Robin
  Je zet nu je eerste voet op de hoogste trede van het amateurvoetbal. Met volle overgave kun je er wellicht vlug ‘vaste voet aan de grond zetten’. Tijdens de regionale trainingen in Aalter heb ik jou het voorbije seizoen ervaren als een stille harde werker…..geruisloos liep je mee…..naar derde nationale. De duidelijke splitsing amateurvoetbal – profvoetbal is voor ons allen een stap in het onbekende. Maar werkers met inzet, gedrevenheid en enthousiasme slagen steeds en overal. Daar waar vroeger de ‘grote promotie’ provincie naar nationale was, wordt het nu amateur naar prof. We duimen met z’n allen dat je ook die ‘grote promotie’ kunt bewerkstelligen.
  GOOD LUCK and ALL THE BEST!!
  Erevoorzitter
  D. Vanhoutte

 9. Proficiat met je promotie.
  Doe zo verder
  Groetjes Chris en Franky

 10. Theo Pieters

  25/05/2015 op 12:58

  Beste vriend Robin, op de eerste plaats een hele, hele dikke proficiat met die prachtige promotie. Ook een proficiat aan je ouders en Thomas. Ook zij mogen fier zijn met je inzet en prestatie. Sport, en in jou geval de arbitrage, is zoals in het gewone leven: met hard werken kom je er altijd !!! Na een beetje rust , er terug tegenaan voor nog een trap hoger. We wensen het je van harte! Groetjes Linda en Theo

 11. Albert Roets

  26/05/2015 op 19:16

  Beste Robin,

  Proficiat met je promotie ! Succes gewenst in je verdere arbitrage. Doe zo verder.
  Van harte,
  Marleen en Albert

 12. Robin

  Dubbel dikke duim!
  Hoe hoger in de boom hoe smaller de kruin. Weinigen gingen je voor.
  Nog veel zweet zal vloeien om er te blijven.
  We wensen het je toe!

  Chris, Lore, Gust en Fenna

 13. Olivier Gilis

  28/05/2015 op 09:30

  Dikke proficiat Robin! Een verdiende promotie na een meer dan geslaagd seizoen! Op naar de volgende!Grts

 14. graulus roland

  28/05/2015 op 23:36

  Net terug van reis.Robin, een dikke proficiat en blijven er ALLES aan doen om de stap naar het hoogste te kunnen zetten.
  Roland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram